}

Mandag-Fredag: 07:00-16:00

}

Lørdag-søndag lukket

Badeværelser

Er du i den heldige situation, at du skal have et nyt badeværelse?

PRO VVS ApS laver alt VVS-arbejdet i forbindelse med dit nye badeværelse. Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering af et eksisterende badeværelse, så får du brug for en dygtig VVS’er.

Vi sørger for, at alle rør er monteret hensigtsmæssigt og samlet forsvarligt, så alt fungerer, som det skal. Vand, varme, ventilation og sanitet er alt det bagvedliggende, som bare SKAL virke upåklageligt. Toilet, håndvask, bruser, afløb, ventilation og varmekilde i form af radiatorer eller gulvvarme. 

Vi sørger for funktionelle og smukke løsninger. I det hele taget gør vi, hvad der står i vores magt, for at give dig det badeværelse, du drømmer om.

Med vores anden virksomhed Nordisk Byggeservice ApS har vi tømrere og murere, så vi kan tage hovedentreprisen næsten udelukkende med vores egne folk. Det er et godt udgangspunkt for en smidig og gnidningsfri byggeproces.

Badeværelser på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn. Hele hovedentreprisen eller blot VVS-arbejdet i forbindelse med dit nye badeværelse. Ring til os i dag og hør nærmere.